Presidenttipari toimii 90-vuotisjuhlavuotemme suojelijana

6.3.2018

Presidenttipari toimii 90-vuotisjuhlavuotemme suojelijana

 

 

 

Työelämä- ja yrittäjyyskasvatus ovat perustamisvuodesta 1928 lähtien olleet tärkeä osa 4H-toimintaa. 4H-nuorisotyötä toteuttaa 225 paikallisyhdistystä eri puolilla Suomea.

Iloksemme voimme kertoa, että tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio kunnioittavat suojelullaan 4H:n lapsi- ja nuorisotyön 90-vuotisjuhlavuotta 2018.

Työtämme siis arvostetaan! Otetaan tästä kaikki irti, kun vietämme iloista juhlaamme. Juhlavuosiviestinnässä kannattaa meidän suojelijoista kertoessamme muistaa ohjeena nämä presidentin erityisavustajan sanat:

”Tasavallan presidentin ja rouva Haukion suostuminen suojelijoiksi voidaan hyvää tapaa noudattaen julkistaa ja siitä kertoa tapahtuman yhteydessä.”

Hyvä tapa mielessämme pitäen julistakaamme ja kuuluttakaamme asiaa eli juhlavuottamme ja upeaa toimintaamme kaikista kanavista kaiken kansan tietoisuuteen. Kohderyhmää per kanava tietysti ajatellen.

HUOM! Presidenttiparin kuvia voimme asiasta kertoessamme käyttää vain painotuotteissa. Niitä ei siis laiteta liiton tai yhdistysten verkkosivuille eikä sosiaaliseen mediaan. Jos olette aikeissa tehdä painettua materiaalia juhlavuoteen liittyen, ottakaa yhteyttä Terhi Käkelään (Terhi Käkelä (Suomen 4H-liitto)). Häneltä saa ohjeistuksen kuvien käyttöön.

Juhlavuotemme teema

Juhlavuotemme teemaksihan olemme nostaneet 4H:n ydintehtävät: lasten ja nuorten kannustamisen yritteliäisyyteen sekä nuorten työllistymisen ja yrittäjyyden. Käynnistämme alakouluikäisille uuden Safkasankarit-yrityskerhon ja toteutamme valtakunnallisen 4H-kesäduunikampanjan nuorille. Haastamme myös työnantajat mukaan tukemaan nuorten työllistymistä ja yrittäjyyttä.

Se syy, miksi 4H on olemassa, on lapset ja nuoret!

Jokainen meistä 4H-toimihenkilöistä tekee työtä lasten ja nuorten hyvinvoinnin, hyvän elämän ja paremman tulevaisuuden puolesta. Niin tekivät jo edeltäjämme valtakunnallisen 4H:n perustamisvuodesta 1928 alkaen.

Uskallan myös väittää, että seisomme yhä arvojemme takana. 90 vuotta täyttävän 4H-nuorisotyön ei ole tarvinnut muuttaa arvojaan. Harkinta, harjaannus, hyvyys ja hyvinvointi elävät ajassa ja ilmaisevat sen, mikä meille on toiminnassamme tärkeää. Ne luovat sille perustan.

Kaltaistamme toimijaa tarvitaan nyt kenties enemmän kuin koskaan.

Kiitos kuuluu juuri Sinulle!

Juhlitaan, nautitaan ja ollaan ylpeitä työstämme ja toiminnastamme. Ja mikä oleellista: Näytetään, kerrotaan ja viestitään ilomme ja ylpeytemme 4H:sta myös ulospäin!

Valtakunnallinen tiedote juhlavuodesta lähti kaikkiin Suomen medioihin STT:n kautta 27.2.2018: https://www.4h.fi/ajankohtaista/tiedotteet/4h-juhlii-90-vuotta-lasten-ja-nuorten-asialla/