Metalliromunkeräys

Metallinromujen keräys on päättynyt


Kiitos kaikille keräykseen lahjoittaneille, varat käytetään 4H-nuoriotyöhön Pieksämäellä.


EMME VASTAANOTA RENKAITA, KERÄYSALUEELLE EI VOI TUODA RENKAITA!!

KAIKISTA VARKAUKSISTA JA RENKAIDEN TUONNISTA ALUEELLE ILMOITAMME POLIISILLE!!

Mitä metallinkeräykseen voi tuoda?

Kerättäväksi kelpaavat vanhat maatalousromut kuten äkeet, aurat, niittokoneet, maitotonkat yms. Pienmetalliromu, kuten kiukaat, tiskipöydänkannet, ruohonleikkurit jne. ovat myös mitä mainiointa romua. Myös suuret metalliromut kuten puimurit, traktorit, kelpaavat keräyksiin. Kaikenlainen metalliromu on tervetullutta, kunhan se ei sisällä minkäänlaisia ongelmajätteitä.


EMME VASTAANOTA RENKAITA, RENKAIDEN TUONTI ALUEELLE KIELLETTY!! Keräykseen ei saa tuoda autonromuja, nesteitä, öljyjä

Metallinromu pyydetään tuomaan keräyspisteeseen.

Metallinkeräykseen luovutettu metalliromu on Pieksämäen seudun 4H-yhdistyksen omaisuutta. Kaikista varkauksista ilmoitamme poliisille.


Mitä ser keräykseen voi tuoda?

Ser keäykseen kelpaa sähkö- ja elektrioniikka laitteet, sähköhellat, pattterit, lamput, tv, radiot, pakastimet, jääkaapit  sekä akut. Laita ser kontissa akut akkuastiaan, sähkö ja elektroniikka laitteet häkkiin, jääkaapit, pakastimet, hellat ser kontin sisään.


4H-järjestön yhteistyökumppanina toimii Kuusakoski Recycling Oy, tuottayhdistys ja Elker Oy. Se ostaa metallit 4H-yhdistyksiltä sekä tarjoaa asiantuntemustaan käytettäväksi.

Keräyksestä koituva hyöty jää suoraan keräyspaikkakunnalle, sillä metalliromun myynnistä saadut varat ohjataan paikallisen 4H-yhdistyksen nuorisotyöhön.


Akkujen ja Serkeräyspiste 1.6.-31.7.2021


Pieksämäki Ringin pisteen viereessäPrisman parkkipaikka  Kangaskatu 6 Ringin pisteen takana vihreät kontit