Avoimet kesätyöpaikat

Tutustu työelämään ja tienaa-kesäharjoittelija, 3 paikkaa avoinna Luonnontuotteet- kehittämishankkeessa kesällä 2022

Etsimme 3 kpl Tutustu työelämään ja tienaa- kesäharjoittelijoita Luonnontuotteet- kehittämishankkeeseen. Työnkuvaan kuuluu digitaalisten materiaalien tuottaminen esimerkiksi sosiaaliseen mediaan ja opetusvideoiksi. Luonnontuotteet- kehittämishankkeessa luonnosta saatavaa hyvinvointia halutaan tuoda nuorten elämään perinteisemmin keinoin. Erityisinä teemoina korostetaan luonnosta saatavaa ravintoa, lähiruokaa, kalastusta ja metsänhoitoa. Hankkeessa järjestetään erilaisia työelämäkoulutuksia, josta koostetaan muun muassa opetusvideoita 


Kesäharjoittelu on tarkoitettu peruskoululaisille, kymppiluokkalaisille, lukiolaisille ja valmentavassa koulutuksessa oleville. Olennaista on, ettei nuori vielä opiskele ammattia, eikä hänellä ole tutkintoa. Työn kesto on 2 viikkoa eli 10 päivää/6 tuntia päivässä. Aloituspäivämäärä sovittavissa 1.6.2022 alkaen. Työstä maksetaan Tutustu ja tienaa- sopimuksen mukainen urakkapalkka. Työhön tarvitset iloista ja innokasta mieltä. Visuaalinen osaaminen kuten esimerkiksi sosiaalisen median sisällöntuottaminen sekä kameran ja editointiohjelmien käyttö katsotaan eduksi, mutta työhön perehdytetään, joten into oppia uutta riittää. Tarvittavat työvälineet löytyvät meiltä. 


Kiinnostuitko?  

Lisätietoja hankkeesta https://pieksamaenseutu.4h.fi/kesatyohaaste/luonnontuotteet/ 

Ota yhteyttä: Tanja Vaak    tanja.vaak@4h.fi & 050-5137657 tai Jaana Lauttaanaho jaana.lauttaanaho@4h.fi & 0400-208973 

Lähetä hakemuksesi sekä CV 31.3.2022 mennessä osoitteessa https://pieksamaenseutu.4h.fi/toihin/tyohakemus/ 

Hanketyöntekijäksi 3 paikkaa avoinna Luonnontuotteet- kehittämishankkeeseen kesälle 2022 

Etsimme 3 kpl hanketyöntekijöitä Luonnontuotteet- kehittämishankkeeseen. Työnkuvaan kuuluu digitaalisten materiaalien tuottaminen esimerkiksi sosiaaliseen mediaan ja opetusvideoiksi. Luonnontuotteet- kehittämishankkeessa luonnosta saatavaa hyvinvointia halutaan tuoda nuorten elämään perinteisemmin keinoin. Erityisinä teemoina korostetaan luonnosta saatavaa ravintoa, lähiruokaa, kalastusta ja metsänhoitoa. Hankkeessa järjestetään erilaisia työelämäkoulutuksia, josta koostetaan muun muassa opetusvideoita 


Työn kesto on 2 viikkoa. Aloituspäivämäärä sovittavissa 21.5.2022 alkaen. Työstä maksetaan neuvonta-alan runkosopimuksen mukainen tuntipalkka sekä lomakorvaus. Työhön tarvitset iloista ja innokasta mieltä. Visuaalinen osaaminen kuten esimerkiksi sosiaalisen median sisällöntuottaminen sekä kameran ja editointiohjelmien käyttö katsotaan eduksi, mutta työhön perehdytetään, joten into oppia uutta riittää. Tarvittavat työvälineet löytyvät meiltä. 


Kiinnostuitko? 

Lisätietoja hankkeesta Tanja Vaak    tanja.vaak@4h.fi & 050-5137657 tai Jaana Lauttaanaho jaana.lauttaanaho@4h.fi & 0400-208973 


Lähetä hakemuksesi sekä CV 31.3.2022 mennessä osoitteessa https://pieksamaenseutu.4h.fi/toihin/tyohakemus/ 

Kotipalvelutyöntekijä, 5 paikkaa kesälle 2022 

Etsimme työntekijöitä erilaisiin kotipalvelun tehtäviin yksityisasiakkaille kuten kauppa-asiointiin, virikepalveluun ja siivoukseen. Työn saanti edellyttää 4H-yhdistyksen kotipalvelukoulutuksen suorittamista, lähihoitajakoulusta tai lähihoitajaopintoja. Työtä on tarjolla työtilausten mukaan ja työ on osa-aikaista. Tehtävään valittavien henkilöiden on oltava iältään 15-28-vuotiaita. Aloitus sopimuksen mukaan! 

Lähetä hakemus ja cv 31.3.2022 mennessä osoitteessa https://pieksamaenseutu.4h.fi/toihin/tyohakemus/ 

Pihapalvelutyöntekijä, 5 paikkaa kesälle 2022 

Avoinna 5 kpl pihapalvelutyöntekijän paikkaa kesälle 2022. Työtehtäviin kuuluvat nurmikonleikkaus, pihatyöt, kukkien istutus ja kukkapenkkien perustaminen ja istutustyö yksityisasiakkaille sekä taloyhtiöille. 


Työtä voivat hakea 16-28-vuotiaat nuoret. Työ on asiakastilausten määrään perustuen osa-aikaista ja sopii joustavasti erilaisiin elämäntilanteisiin. Tehtävä vaatii itsenäistä ja aktiivista otetta työntekoon ja oma-aloitteisuudellaan voi myös vaikuttaa asiakastilausten eli työtuntien määrään. Arvostamme iloista ja reipasta asennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Työstä maksetaan TES:n mukainen tuntipalkka sekä lomakorvaus. Työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuun alussa. 


Vakuuta meidät työpaikkahakemuksellasi sekä lähetä cv osoitteessa 31.3.2022

 https://pieksamaenseutu.4h.fi/toihin/tyohakemus/ 

Työntekijöitä Taimitekoon kesälle 2022 

Etsimme 2 työntekijää Taimitekoon kesälle 2022. Tehtävänäsi on istuttaa kuusentaimia Pieksämäen seudun alueella. Nuoret saavat istutustyöstä urakkapalkan riippuen istutettujen taimien määrästä.  

Taimiteon parissa nuori voi saada ensimmäisen kesätyönsä ja näin arvokasta työkokemusta tulevaisuutta ajatellen. Jokainen nuori on työsuhteessa paikalliseen 4H-yhdistykseen ja saavat työstä virallisen työtodistuksen. Ennen istutusta nuoret käyvät taimien istutuskoulutuksen, sekä perehtyvät kuinka omavalvontaa tehdään koealamittauksin.  Työt alkavat 6.6. sopimuksen mukaisesti.


Lähetä hakemus ja CV 15.4.2022 mennessä osoitteeseen https://pieksamaenseutu.4h.fi/toihin/tyohakemus/

Kesäkerho/leiriohjaaja 4 kpl

Haemme kesäkerho / leiriohjaajaa ajalle 6.6.-30.6.2022, kesätyö. Työtehtäviin kuuluu kesäkerhojen ja leirien suunnittelu sekä ohjaus. Työaika noin 25h/viikko. Tehtävien hoito edellyttää joskus oman mopon tai auton käyttöä. Työstä maksetaan neuvonta-alan runkosopimuksen mukainen tuntipalkka sekä lomakorvaus. Ennen työn vastaanottamista on esitettävä rikosrekisteriote. Työ soveltuu 16-28-vuotiaille. 

Hakuaika päättyy 31.3.2022 mennessä. 

Lähetä hakemus ja cv osoitteessa https://pieksamaenseutu.4h.fi/toihin/tyohakemus/