Yrittäjyyttä kausityöstä Etelä-Savossa

Tervetuloa mahdollisuuksien äärelle!

Yrittäjyyttä kausityöstä -hankkeessa tarjoamme nuorille (13-28 -vuotiaille) mahdollisuuden tehdä unelmista totta, askel askeleelta. Etelä-Savossa on valtavasti kausiluonteista työtä tarjolla, jota yksityiset ja yritykset mielellään ostaisivat suoraan nuorilta. Vain mielikuvitus rajoittaa työtehtävien löytämistä ja luomista. Voit tehdä harrastuksestasi tai muusta osaamisestasi itsellesi pienen (tai suuren) bisneksen. Oman yrityksen kautta olet itse itsesi pomo eli teet töitä, kun huvittaa ja lomailet, kun sellainen fiilis on!

Me autamme sinut alkuun, kuljemme rinnallasi aina siihen saakka, kunnes koet, että omat siipesi kantavat sinua ja yritystäsi. Lisäksi nimeämme sinulle oman yritysvalmentajan, joka auttaa sinua aina, kun siltä tuntuu.

Jos sinua yhtään alkoi kiinnostamaan tilaisuus päättää itse omasta työstäsi ja vapaa-ajan käytöstä, otahan rohkeasti yhteyttä! Yrityksen perustaminen EI OLE PAKOLLISTA; saatat vahingossa huomata, että se tarjoaa sinulle kuitenkin valtavasti erilaisia mahdollisuuksia nyt ja tulevaisuudessa.

Ilmoittaudu mukaan