YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.


Helppi-sovellus käyttöön työpalvelussa

Tilaa nuori töihin 4H-yhdistyksen kautta ja helpota arkeasi. Samalla tarjoat nuorelle mahdollisuuden ensimmäiseen työkokemukseen.

Tarvitsetko apua pihatöissä tai siivouksessa? Etsitkö lemmikillesi hoitajaa matkasi ajaksi? Tai työskenteletkö yrityksessä, jossa tarvitaan apuvoimia? Nuoren voi tilata töihin yksityinen henkilö, yritys, kunta tai muu yhteisö.

4H:n Helppi-sovellus tarjoaa apua arkeesi. Helppi yhdistää palveluiden tarvitsijat sekä innokkaat, tehtäviinsä perehdytetyt 4H-nuoret.

Palveluita voivat tilata niin yksityishenkilöt kuin yritykset ja yhteisötkin. Helppi-palvelut maksavat 27,28 euroa tunnilta (sisältäen alv 24 %). Palvelusta voi saada kotitalousvähennyksen. Lisätietoa kotitalousvähennyksestä löydät täältä.

Voit etsiä sopivia työntekijöitä alueeltasi tai jättää avoimen tilauksen, jolloin työntekijät ovat sinuun yhteydessä. Työn yksityiskohdista sopiminen hoituu kätevästi sovelluksen chatissa.

Näin Helppi toimii

1.       Lataa sovellus puhelimen sovellus kaupasta (play-kauppa, app store)

2.       Rekisteröidyt sähköposti osoitteellasi sisään sovellukseen.

3.       Valitset alueen, jolla palvelua tarvitset Pieksämäki, Suonenjoki

4.       Valitset palvelun mitä tarvitset (nurmikonleikkuu, piha- ja puutarha, taimikonhoito, dog sitter, siivous, lastenhoito).

5.       Tämän jälkeen voit valita nuoren, jolle haluat keikan tarjota tai voit jättää avoimen tilauksen.

6.       Jätit sitten kohdistetun tai avoimen tilauksen, nuoret saavat tästä ilmoituksen ja hyväksyvät keikkatarjouksen.

7.       Kun nuori on hyväksynyt tilauksesi, voitte sopia yksityiskohdista kätevästi sähköisesti sovelluksen keskustelu osiossa.

8.       Kun työ on hoidettu, kuittaat työtunnit tehdyksi Helppi-sovelluksessa.

9.       Kun työ on hoidettu, sinulle lähetetään lasku tehdystä työstä.