Etsimme uusia kerhonohjaajia syksylle 2019

26.7.2019

Tule meille kerhonohjaajaksi
Tule meille kerhonohjaajaksi

Nuoriso-ohjaaja / kerhonohjaaja 2 paikkaa

4H on vahvaan paikalliseen toimintaan perustuva, yhtenäinen ja kehittyvä lasten ja nuorten elämänhallintaa ja yritteliäisyyttä tukeva valtakunnallinen kansalaisjärjestö. 4H-harrastus tukee lapsen ja nuoren kasvua aktiiviseksi, suvaitsevaksi, vastuulliseksi ja yritteliääksi. 4H-kerhossa tai kursseilla omaksutaan elämänhallintaa tukevia käytännön tietoja ja taitoja kerhonohjaajan tuella.

Etsimme 4H-kerhojen ja harrastus kerhonohjaajia sekä kerhoihin varahenkilöitä ja kurssien ohjaajia kaudelle syksy 2019 - kevät 2020. Haemme ohjaajia harrastuskehoihin: riista- ja kalakerhoon sekä 4H-kerhoon Vehmaskylään. Työaika noin 2-6 h/ viikko, joten työ soveltuu hyvin myös opiskelijoille.

Työnkuvaan kuuluvat ryhmätoimintojen (kerhojen, kurssien, tapahtumien ja muun nuorisotoiminnan) suunnittelutyöt ja toteutus ja ohjaus. 4H-toimisto sijaitsee Kanttilassa Naarajärvellä, ryhmätoiminnot toteutetaan kouluilla, monitoimitaloilla, seurantaloilla ja muissa kohteissa.
Kerhonohjaajana ohjaat parin kanssa joka toinen viikko toistuvaa 4H-kerhotoimintaa tai harrastuskerhoa (lukuunottamatta koulujen loma-aikoja).


Kerhonohjaajana toimit itsenäisesti 4H arvojen mukaan. Edellytämme kerhonohjaajilta intoa ohjaustyöhön, vastuullisuutta sekä itsenäistä ja innostunutta työotetta.
Työstä maksetaan TES:n mukainen tuntipalkka ja lomakorvaus sekä matkakorvaukset
Valitun tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi.

 


Jätä hakemuksesi sähköisellä lomakkeella viimeistään 31.8.2019 mennessä.

 

 

Lähetä hakemus tai video itsestäsi ja cv osoitteella jaana.lauttaanaho@4h.fi