Ajokortti työelämään koulutus - työhakemukset

Mansikanpoimijoita 4 kpl, Kolehmaisen marjatila, Peiposjärvi

Haemme mansikanpoimijoita Kolehmaisen marjatilalle Peiposjärvelle.

Työ alkaa heinäkuun alussa, työn kesto 10 päivää.

Palkkaus hedelmän- ja marjanviljelijäin liiton työehtosopimuksen mukaan.

Lähetä sähköinenhakemus 10.4.2023 mennessä https://pieksamaenseutu.4h.fi/toihin/tyohakemus/

Pihapalvelutyöntekijä, 4 paikkaa kesälle 2023 

Avoinna 5 kpl pihapalvelutyöntekijän paikkaa kesälle 2022. Työtehtäviin kuuluvat haravointi, nurmikonleikkaus, pihatyöt, kukkien istutus ja kukkapenkkien perustaminen ja istutustyö yksityisasiakkaille sekä taloyhtiöille. 

Työ on asiakastilausten määrään perustuen osa-aikaista ja sopii joustavasti erilaisiin elämäntilanteisiin. Tehtävä vaatii itsenäistä ja aktiivista otetta työntekoon ja oma-aloitteisuudellaan voi myös vaikuttaa asiakastilausten eli työtuntien määrään. Arvostamme iloista ja reipasta asennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Työstä maksetaan TES:n mukainen tuntipalkka sekä lomakorvaus. Työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuun alussa. 

#duunitori #ysittoihin

Vakuuta meidät työpaikkahakemuksellasi!

Kotipalvelutyöntekijä, 5 paikkaa kesälle 2023

Etsimme työntekijöitä erilaisiin kotipalvelun tehtäviin yksityisasiakkaille kuten kauppa-asiointiin, virikepalveluun ja siivoukseen. Työn saanti edellyttää 4H-yhdistyksen kotipalvelukoulutuksen suorittamista, lähihoitajakoulusta tai lähihoitajaopintoja. Työtä on tarjolla työtilausten mukaan ja työ on osa-aikaista.  Aloitus sopimuksen mukaan! 

Lähetä hakemus 24.5.2022 mennessä.

Kesäkerho/leiriohjaaja 4 kpl, Pieksämäki

Haemme kesäkerho / leiriohjaajaa ajalle 5.6.-30.6.2023, kesätyö. Työtehtäviin kuuluu kesäkerhojen ja leirien suunnittelu sekä ohjaus. Työaika noin 25h/viikko. Tehtävien hoito edellyttää joskus oman mopon tai auton käyttöä. Työstä maksetaan neuvonta-alan runkosopimuksen mukainen tuntipalkka sekä lomakorvaus. Ennen työn vastaanottamista on esitettävä rikosrekisteriote. 

#duunitori #kesätyö #ysittoihin

Lähetä hakemus.

Kesäsomettaja ajalla 5.6.-30.6.2023, Pieksämäki

Kiinnostaako somettaminen?

Haemme kesäsomettajaa kesänkerhoihin, tapahtumiin, leireille.  

Työ jakautuu eri viikoille vaihtelevasti, työaika noin yhteensä 60h.

Kesäsomettajan pesti voi olla sinua varten, jos

  • sinulla on hyvät sisällöntuotanto taidot instagramiin ja facebookiin
  • osaat kirjoittaa iloisia tekstejä
  • pystyt älypuhelinsovellusten avulla tuottamaan kuva, teksti ja videosisältöjä
  • olet omatoiminen  ja yhteistyökykyinen

Lähetä sähköinen hakemuksesi.

Tutustu työelämään ja tienaa-kesäharjoittelija, 1 paikkaa avoinna Luonnontuotteet- kehittämishankkeessa kesällä 2023, Pieksämäki

Etsimme  Tutustu työelämään ja tienaa- kesäharjoittelijaa Luonnontuotteet- kehittämishankkeeseen. Työnkuvaan kuuluu digitaalisten materiaalien tuottaminen esimerkiksi sosiaaliseen mediaan ja videoiksi. Luonnontuotteet- kehittämishankkeessa luonnosta saatavaa hyvinvointia halutaan tuoda nuorten elämään perinteisemmin keinoin. Erityisinä teemoina korostetaan luonnosta saatavaa ravintoa, lähiruokaa, kalastusta ja metsänhoitoa. Hankkeessa järjestetään erilaisia työelämäkoulutuksia, josta koostetaan muun muassa videoita 

Kesäharjoittelu on tarkoitettu peruskoululaisille, kymppiluokkalaisille, lukiolaisille ja valmentavassa koulutuksessa oleville. Olennaista on, ettei nuori vielä opiskele ammattia, eikä hänellä ole tutkintoa. Työn kesto on 2 viikkoa eli 10 päivää/6 tuntia päivässä. Aloituspäivämäärä sovittavissa 5.6.2023 alkaen. Työstä maksetaan Tutustu ja tienaa- sopimuksen mukainen urakkapalkka. Työhön tarvitset iloista ja innokasta mieltä. 

  • sinulla on hyvät sisällöntuotanto taidot instagramiin ja facebookiin
  • osaat kirjoittaa iloisia tekstejä
  • pystyt älypuhelinsovellusten avulla tuottamaan kuva, teksti ja videosisältöjä
  • olet omatoiminen  ja yhteistyökykyinen
  • visuaalinen osaaminen kuten esimerkiksi sosiaalisen median sisällöntuottaminen sekä kameran ja editointiohjelmien käyttö katsotaan eduksi, mutta työhön perehdytetään, joten into oppia uutta riittää. Tarvittavat työvälineet löytyvät meiltä. 

#ysittoihin #kesatyö #duunitori

Kiinnostuitko?  

Lisätietoja hankkeesta https://pieksamaenseutu.4h.fi/kesatyohaaste/luonnontuotteet/ 

Lähetä hakemuksesi sekä CV 20.5.2023 mennessä.

Taimiteko työntekijä, Pieksämäki

Haemme nuoria kesätöihin, oletko sinä yksi heistä? Yhdistyksemme on mukana 4H:n Taimiteko-toimintamallissa kesällä 2023. Taimiteossa istutetaan Suomeen uutta metsää ja samalla työllistetään nuoria. Nyt etsimme toiminta-alueeltamme kesätöitä kaipaavia nuoria, pääasiallisesti yhdeksäsluokkalaisia. Saat työhön koulutuksen ja urakkapalkan.

Haluatko siis olla mukana torjumassa ilmastonmuutosta ja samalla ansaita omaa rahaa? Jos vastasit kyllä, lue lisää oheisen linkin takaa. Lähetä sähköinen hakemus 15.5.2023 mennessä.

#taimiteko

#ysit töihin

Työhakemus

Ajokortti (Mopo, mopoauto tai auto)
Oman kulkuvälineen käyttö
Olen suorittanut
Mistä sait tietää työpaikastamme?

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.